top of page

UW WENSEN GEREALISEERD DOOR RENOVATIEWERKEN SWINNEN

logo

BINNENRENOVATIE

Wilt u uw woning of pand opknappen? Voldoet de binnenafwerking of -uitvoering niet langer aan uw wensen of noden? Vertel ze aan ons en vervolgens gaan we samen aan de slag om van uw project een succesverhaal te maken. We laten daarbij onze expertise en jarenlange ervaring los op uw voorstellen. Onze vakmannen maken dan uw wensen werkelijkheid terwijl u steeds de regie blijft behouden over uw project. Zo weet u zeker dat ons werk voldoet.

Bij ons bent u bovendien aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC of hoogwaardig aluminium. Wij bieden ook een ruim aanbod aan binnendeuren en schuifdeuren. Wilt u iets doen aan uw veiligheid of aan de bescherming van uw woning? Ontdek onze vliegenramen, screens, rolluiken en zonneweringen van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor de uitvoering van valse wanden en plafonds kunt u bij ons terecht. Wij plaatsen deze in onder meer gyproc, OSB platen, metalstuds en hout. Vloeren kunnen we voorzien van laminaat, betegeling of parket en dit steeds met hoogwaardige materialen.

MAAK UW PROJECT CONCREET, CONTACTEER ONS

Bent u gevestigd in Vlaams-Brabant en op zoek naar gespecialiseerde vakmannen om uw binnenrenovatie uit te voeren? Wij helpen u graag verder in de omgeving van Haacht, Mechelen, Vilvoorde, Aarschot of Leuven. Ook werken verder over heel Belgie mag u rekenen op onze vakmannen.

 

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u overtuigd van onze expertise en deskundig vakmanschap? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan en contacteer ons hierbij telefonisch of per mail. Wij leren u graag beter kennen om uw wensen beter te begrijpen. Zo kunnen we dan ook gericht te werk gaan om uw project uit te voeren. Ons team van specialisten staat dan ook steeds voor u klaar en helpt u graag verder met al uw vragen.

ONZE REALISATIES

CONTACTEER ONS

Maak uw binnenrenovatie een waar succesverhaal en neem vrijblijvend contact op met bouwonderneming en specialist in renoveren Bart Swinnen. Wij maken uw dromen werkelijkheid.

bottom of page