top of page

KWALITEITSVOLLE RAMEN EN DEUREN IN REGIO HAACHT

Logo Renovatiewerken Swinnen

KIES VOOR DEUREN EN RAMEN OP MAAT

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of wenst u een zolderruimte in te richten als een volwaardige leefkamer? Dan zal u wellicht een beroep doen op een ervaren schrijnwerker als Renovatiewerken Swinnen voor het op maat maken van uw ramen en deuren. Door te kiezen voor een deur of raam op maat heeft u alle invloed op het eindresultaat, zowel wat de kwaliteit als de esthetische waarde betreft. De perfecte combo dus voor wie houdt van stijl en toch niet aan duurzaamheid wenst in te boeten.

PVC, ALUMINIUM OF HOUT

Wanneer u kiest voor een raam op maat wordt al gauw de vraag gesteld of u gaat voor een raam uit pvc, aluminium of hout. Daarom zetten we voor u graag de voordelen op een rijtje. Zo geeft hout een klassieke uitstraling aan uw interieur, maar is het de laatste jaren minder populair geworden omwille van het meer duurzame pvc en aluminium. Niet alleen zijn deze beter bestand tegen de weerselementen, maar ze vragen ook een pak minder onderhoud. Qua stevigheid moeten beide materialen niet onderdoen. Wel zorgt aluminium voor een strakker design. Pvc is een goede keuze voor wie houdt van een modern uitzicht. Tegelijk kan het ook gebruikt worden voor een retrolook door de ruimere keuze aan randprofielen. Is thermische en akoestische isolatie een belangrijk punt in uw keuze, dan scoort pvc iets beter.

ONZE REALISATIES

KIES VOOR EEN VAKMAN VOOR HET VERVAARDIGEN VAN UW RAMEN EN DEUREN

Wenst u ramen en deuren op maat? Kies dan voor de expertise van een schrijnwerker. Renovatiewerken Swinnen in Haacht heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vervaardigen van uw ramen en deuren. Zo heeft u de keuze uit een zestal fabrikanten en kunnen we uw ramen en deuren van accessoires voorzien zoals een vliegenraam, screen, rolluik of velux.
Op zoek naar een schrijnwerker in Haacht? Contacteer ons voor een offerte.

bottom of page